Tuesday, September 2, 2014

Peluang buat duit untuk pelajar

Salam Semua..

Pagi tadi, Liza sekeluarga pergi ke UIAM Gombak untuk menghantar adik bongsu kami, Nurul Ain untuk pendaftaran kemasukan bagi sesi 2014/2015. Adik Liza ni ambil jurusan undang-undang, sesuai sangat la dengan 'mulut murai' dia tu. Hihi.. Bila tengok student-student baru masuk universiti ni, teringat pulak nak kongsi satu peluang bisnes ni dengan adik-adik. Walaupun student, kan best kalau boleh dapat duit sampingan, tak de lah mengharapkan sepenuhnya pada pinjaman pelajaran ataupun elaun PaMa, kan?


Liza faham la, sebab Liza pun pernah jadi student jugak. Siap kerja kopitiam lagi time tu sebab nak cari duit poket, tak nak susahkan mak ayah kat kampung. Ok, untuk adik-adik yang berminat, meh akak kongsikan satu bisnes yang AWESOME ni. 

Apa yang BEST sangat bisnes ni??

  • Tiada risiko kerugian
  • Tak perlu simpan stok
  • Berkonsep dropship (Promot --> Terima pesanan --> Buat pesanan terus kepada pembeli)
  • Modal yang sangat minima (RM65 seumur hidup)
  • Pendapatan boleh mencecah 4 atau 5 angka
  • Produk yang terbukti selamat dan berkesan, telah dikenali ramai dan mempunyai permintaan yang semakin tinggi dari sehari ke sehari
  • Waktu kerja yang fleksibel dan tidak menganggu waktu belajar
  • Kumpulan sokongan yang sangat aktif dan sedia membantu pada bila-bila masa
  • Boleh dijalankan secara online, offline atau kedua-duanya sekali 

Jangan risau! bisnes ni dijamin tidak akan menganggu tugas harian adik-adik sebagai seorang pelajar. Di dalam 'group' kami juga sudah terbukti ada yang sudah berjaya memperolehi pendapatan 4 dan 5 angka sebulan  walaupun masih bergelar seorang pelajar universiti. Peluang bisnes ni lebih berbaloi daripada adik-adik yang bekerja 'part time' di restoran-restoran makanan segera, kedai-kedai serbaneka atau sebagainya. Ha, menarik tak? Jika ada adik-adik yang berminat dengan peluang ni, hubungi akak segera, nanti boleh la kita bisik-bisik ye. 

Akhir kata, bagi adik-adik yang baru nak menempuh alam universiti ni, akak nak ucapkan selamat maju jaya. Enjoy your study life, study smart, play hard. Hehe. Kalau nak dapatkan suplement untuk pelajar pon, boleh hubungi akak ye.





Pertanyaan atau tempahan:
Email : sakura_biru87@yahoo.com
Call/ SmS/ WhatsApp : 019-364 4787

5 comments:

  1. Jana Duit RM900 Sehari Tanpa Modal!

    Asalammualaikum kepada semua sahabat, sedara mara, dan semua rakyat Malaysia..
    Daripada berFB tak ada hasil, bagus berFB yang ada hasil,
    Saya ada nak perkenalkan satu program dari US, yang boleh membuat pendapatan sampingan.
    Free register, tiada apa2 bayaran di kenakan..
    Tiada tipu muslihat.
    Tak perlu cari orang.
    Tak perlu jual barang, dan Kerja sikit2 je.
    Syarat kelayakan: Anda ada facebook dan tau computer sikit2.
    Anda hanya perlu open link di bawah dan register sebagai member.
    Lepas register terus dapat upah USD25, bersamaan RM80.00 lah lebih kurang .
    Dah tu, anda akan dapat link anda sendiri..
    pastu apa lagi? Copy link anda, atau copy terus semua ayat saya ni,
    and paste kat facebook atau apa2 saja yg anda tahu,mcm email,tweeter dan sebagainya.
    Setiap orang yang open link anda, anda akan menerima ganjaran sebanyak USD10 atau RM30 lah lebih kurang.
    Mudah kan!!! Duit anda boleh pilih, samaada duit masuk account terus, atau cek (akan di pos terus ke rumah.)

    Ape2 pn cuba la dulu..

    Kalau dah faham dan nak register, sila click:

    http://jobandcash.com/?share=183512

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak, saya Dayah pelajar sekolah menengah. Boleh tak saya gunakan maklumat yang disiarkan di blog akak berkaitan peluang buat duit untuk pelajar ini untuk projek video saya ? Terima kasih. :)

    ReplyDelete
  3. bagi pelajar yg nie lbh bgs.. login pon blh dpt duit tp x bnyk.
    die slow tp lme2 bnyk la jd nya
    http://www.loginwang.com/?a=smskmj

    ReplyDelete
  4. Admin Tumpang Share...
    Main Simple Games Dan Dapatkan Duit Sebenar Dalam Matawang Euro. Klik Sini Panduan Cara Main Game Ini Dan Full Support Dari Saya

    ReplyDelete