Monday, January 11, 2016

Ikhtiar untuk hamil dengan Vivix Shaklee

Salam Semua..

Secara jujurnya, Liza jarang sangat buat entry blog atau update di FB/IG mengenai kesuburan. Bukan apa, Liza risau pembaca, kawan2 khususnya akan fikir lain dan boleh buat diorang terasa. Ye lah, isu zuriat ni kan isu yang sensitif. Bimbang jugak kot2 kawan2 fikir Liza ni nak ambil kesempatan/buat keuntungan daripada masalah diorang tu.

Tapi, bila difikir2kan balik, kenapa Liza perlu fikir benda negatif je. Kenapa tak fikir dari sudut positif, misalnya dengan asbab Liza kenalkan Shaklee, diorang berjaya hamil, kan lebih baik. Jadi, dengan sebab tu Liza tekad untuk berkongsi, ikhlas untuk nak membantu mana2 pasangan yang sedang berusaha untuk mendapatkan cahaya mata dengan mengsyorkan suplemen dari Shaklee ni.


Ok, dalam Shaklee memang dah ada Set Kesuburan yang mengandungi Alfalfa, GLA-Complex, ESP (untuk isteri) dan Vitamin E dan Zinc Complex (untuk suami). Tapi, set ni juga boleh berubah2 mengikut kepada situasi dan keadaan pasangan. Sebagai contoh, jika pasangan ni selalu stress dan berada dalam keadaan tertekan, Liza akan suggestkan ambil B-Complex sekali. Ha, begitu lah lebih kurang.. bergantung kepada keperluan dan bajet customer jugak.


Tapi, memandangkan bulan ni promo Vivix - si tonik ajaib tu, Liza nak syorkan bagi pasangan yang sedang ber-TTC (try to conceive) ni untuk ambil Vivix je terus. Bukan apa, ianya lebih mudah dan lebih 'power'. Dah alang2 harga tengah murah bulan ni kan?

BAGAIMANA VIVIX MEMBANTU MENINGKATKAN KESUBURAN?

Ok. Mula-mula, kita perlu tahu yang Vivix Shaklee ni mengandungi Resveratrol yang sangat tinggi. Ia bertindak sebagai anti-oksidan yang kuat bagi melindungi sel-sel badan kita daripada rosak. Antara punca yang boleh merosakkan sel adalah pemakanan, alam sekitar yang tercemar, stress dan sebagainya. Vivix Shaklee juga sangat unik kerana mempunyai satu mekanisme yang mampu memperbaiki sel2 yang abnormal, telah teroksida atau rosak.


Resveratrol juga berfungsi untuk melindungi 'telur' daripada teroksida atau rosak. Jadi, peluang untuk telur yang sihat itu tadi untuk membesar, matang dan seterusnya disenyawakan adalah lebih tinggi.

Jadi, secara kesimpulannya, Vivix membantu dalam kesuburan wanita dan lelaki dengan meningkatkan kualiti benih telur, memanjangkan jangka hayat telur dan secara tidak langsung juga, ia meningkatkan peluang persenyawaan. Jom kita tengok antara testimoni mereka yang telah berjaya:


Yang lagi best, khas buat customer Liza yang berminat untuk dapatkan Vivix sebagai ikhtiar untuk hamil, Liza dah sediakan LIMITED EKSKLUSIF FREE GIFT yang sangat2 berguna untuk anda.

Selain dari tu, jika anda beli dua botol Vivix, anda juga akan layak untuk dapat FREE KEAHLIAN SEUMUR HIDUP SHAKLEE dan CASH REBATE pada bulan depannya. Menarik kan? Jadi, apa tunggu lagi, jom wasap Liza sekarang. Nak borak2 tanya2 dulu pon tak per je, tak de masalah. =D





Pertanyaan atau tempahan:
Email : sakura_biru87@yahoo.com
SmS/ WhatsApp : 019-364 4787

1 comment:

  1. vivix memang dah berjaya bantu ramai orang untuk hamil...

    dan byk lagi penyakit lain juga.... :)

    ReplyDelete