Thursday, September 20, 2012

Pemberitahuan..

Salam Semua..

Dear My Beloved Readers/Customer..

Sori sangat sebab dah lama tak update. Tapi Faza Shops masih beroperasi seperti biasa. Cuma tak sempat nak update entry baru, busy dengan persiapan my big day..Hehe. Apapun, Liza nak bagitau sikit ni. Sebarang pertanyaan/tempahan melalui email, sila guna "Tempahan/Pertanyaan [nama produk Shaklee]" sebagai subjek . Bukan apa, takut nanti email tu masuk spam or Liza terlepas pandang nak baca, maklumlah banyak sangat dapat email mengarut sekarang. Bagi yang berhubung melalui fon, tak de masalah.

Ok lah buat kali ni. Happy Shopping. InsyaAllah akan di update soon.. =D


No comments:

Post a Comment