Tuesday, September 23, 2014

Peluang buat duit tanpa modal

Salam Semua..

Hari ni Liza sekali lagi nak tawarkan peluang buat duit atau berbisnes kepada pembaca semua. Ni bukan skim cepat kaya ye, ni memang perniagaan betul, yang ada barang, ada penjual dan pembeli. Tapi yang bestnya, anda semua tak perlu keluarkan modal walau satu sen pon. Menarik kan? Tugas anda hanyalah untuk IKLANKAN SAHAJA. Semua urusan order barang dari HQ dan pos/cod pada customer, pihak Faza Shop yang akan uruskan.


Lagi satu, apa yang mudahnya bisnes ni, segala tips untuk berniaga, promosi dan sebagainya akan sentiasa disediakan di dalam group rahsia Faza Shop. Ini untuk memastikan anda mempunyai ilmu dan kemahiran yang cukup untuk berniaga. Bisnes ni boleh la dibuat secara part time sahaja kerana langsung tidak menganggu tugas seharian anda. Bagi pelajar atau suri rumah juga amatlah dialu-alukan untuk mencuba. 


Bagi setiap barang yang terjual, anda akan menerima komisyen yang lumayan. Jangan tak tahu ye, dah ada yang berjaya menjana rm100 sehari dan 4 angka sebulan dengan bisnes ni walaupun hanya berbisnes secara part time. Bonusnya lagi, produk ni sekarang sedang mendapat sambutan yang sangat luar biasa kerana kehebatan produknya yang telah terbukti berkesan dan selamat. Jadi, tak susah la bagi anda untuk buat promosi, sebab permintaannya tengah tinggi sekarang ni.

Syarat-syarat kelayakan:

Sebenarnya, tiada syarat-syarat khas pun untuk berbisnes tanpa modal ni. Tak kira lah lelaki atau perempuan, umur 18-60 tahun, berkerja atau tak, apa-apa kelulusan pendidikan pun boleh sertai Liza. Tapi, oleh kerana tempat yang terhad (10 orang sahaja), Liza ingin letak beberapa syarat mudah untuk memastikan kejayaan anda dalam bisnes ni. 

- Rajin
- Berusaha bersungguh-sungguh 
- Ikut segala ilmu dan panduan yang diberikan
- Terbuka dalam menerima nasihat dan teguran
- Berjiwa besar dan bersemangat waja
- Tidak mudah berputus asa

Jika anda mempunyai ciri-ciri di atas, dan memang berminat untuk menjalankan bisnes tanpa modal ni, jangan tunggu lagi, cepat buat keputusan sekarang dan bertindak untuk hubungi Liza segera. Liza hanya perlukan 10 orang yang terawal sahaja untuk dibimbing pada bulan Oktober ni. InsyaAllah, Liza akan beri tunjuk ajar yang terbaik sehingga anda perolehi pendapatan yang anda inginkan. 





Pertanyaan atau tempahan:
Email : sakura_biru87@yahoo.com
Call/ SmS/ WhatsApp : 019-364 4787

2 comments:

  1. hurmm.. macam menarik aje.. tapi masih tak jelas.. boleh tak terang lebih jelas...

    ReplyDelete