Saturday, September 20, 2014

Tampil lebih cantik dan yakin dengan FeelVogue

Salam Semua,

Selain suplement dari Shaklee tersayang, Liza telah jumpa satu lagi produk yang bagus untuk wanita terutamanya bagi mereka yang ingin tampil cantik dan menawan dengan harga yang sungguh berpatutan. Barang baik kan, haruslah kongsi dengan pembaca semua. Tak lain tak bukan, produk yang Liza nak share ni adalah rangkaian alat makeup yang semakin menjadi fenomena sekarang - FeelVogue.

Kenapa perlu tampil cantik?
  1. Nak rasa lebih berkeyakinan
  2. Nak rasa lebih sihat dan segar
  3. Nak rasa lebih bertenaga
  4. Nak rasa lebih bersemangat
Tak kan nak biarkan muka nampak pucat, lesu dan tak bermaya je kan? Lebih-lebih lagi buat wanita yang dah berumah tangga, perlu la sentiasa nampak cantik di mata suami, ye dak? Sebab tu lah FeelVogue dicipta, untuk kita menatarias wajah dengan makeup yang sederhana, tetapi sudah cukup untuk nampak manis dan ceria apabila berhadapan dengan orang.


Apa itu FeelVogue?

FeelVogue adalah rangkaian produk kecantikan yang diasaskan oleh Puan Azliana Aleesya bersama syarikat Precious Sara Ent. Ia terdiri daripada FeelVogue Super Cover Foundation, FeelVogue Bridal Touch (Compact Powder), dan yang terakhir, Glowing Makeup Spray. FeelVogue adalah produk keluaran bumiputera Islam yang tidak diragui kesucian kandungannya. Lagipun, ia diperbuat daripada bahan semulajadi yang terbukti selamat. 

Bagi yang nak tahu serba sedikit mengenai ketiga-tiga produk ni, boleh tengok kat sini dulu. Nanti Liza akan terangkan lebih lanjut pasal FeelVogue ni dalam entry yang lain.

Nak nampak cantik menawan macam ni jugak, boleh hubungi Liza segera untuk dapatkan produk FeelVogue terlajak laris ni. Konsultasi kecantikan adalah percuma!





Pertanyaan atau tempahan:
Email : sakura_biru87@yahoo.com
Call/ SmS/ WhatsApp : 019-364 4787

2 comments:

  1. produk ni memang famous sekarang ni

    hai ^^ kalau ada masa jemput meriahkan segmen Giveaway ini ya :)
    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/09/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html

    ReplyDelete
  2. Searching for Best online shops? Check this out!!!
    Online shopping

    ReplyDelete