Monday, March 27, 2017

Cara menghilangkan keputihan dengan produk Shaklee

Salam Semua..

Kesian betul blog Liza nih, lama benor tak berupdate. Hihi. Hari tu kan plan nak update lepas hantar Aqil gi sekolah. Tapi nampak gayanya kirim salam je la nak update time tu, Adik Faheem sama sibuk nak menaip sekali, pantang betul dia kalau tengok Liza on laptop. Huhu. So, Liza rasa masa yang terbaik untuk Liza update Blog adalah malam, selepas dua orang anak soleh ni tidur. Harapnya konsisten lah update lepas ni. Doakan ye!

Ok. Kat Facebook  Liza hari ni pon, Liza cerita pasal tajuk ni jugak. Alang-alang semalam ada seorang remaja (17 tahun), whatsapp Liza tanya produk Shaklee untuk selesaikan masalah keputihannya. Masalah keputihan ni sebenarnya boleh dikatakan dah jadi masalah biasa pada golongan wanita. Dari remaja, hinggalah kepada orang dewasa (termasuklah wanita hamil), selalu ada masalah ni.


Masalah ni bukan je memberi rasa tidak selesa pada diri masing-masing, tapi juga penting dari segi kebersihan. Ye lah, kena jaga betul-betul tau isu ni, lebih-lebih lagi bila nak solat.

So, berbalik pada kes adik tadi tu, dia bagitau yang masalah keputihan dia ni lama dah. Dah jumpa doktor dan ambil ubat pon still tak berkesan. Dia ni student lagi kan, so aktif kat sekolah dari pagi sampai lah ke petang, nak solat pon susah katanya. So, Liza pon suggestkan lah Alfalfa kat dia.


Sebenarnya, dah banyakkk sangat testimoni yang Liza dapat pasal Alfalfa untuk keputihan ni. Harga sebotol yang 330 biji tu pon belum sampai RM60, alahaii berbaloi sangat kan? So, tak membebankan lah walaupun untuk student. Betul tak?

Ok.. jom kita cekidout testimoni-testimoni keputihan yang Liza bagitau tadi ye.




  
Haa.. best kan? Kalau lepas ni ada adik kakak sedara mara yang ada masalah keputihan ni, boleh la whatsapp Liza ye. 





Pertanyaan atau tempahan:
Email : sakura_biru87@yahoo.com
SmS/ WhatsApp : 019-364 4787

1 comment:

  1. Video Bokep Indo | Nonton Film Bokep Gratis
    Nonton Online Video Bokep Streaming
    Nonton film bokep streaming terbaru di bokepindohot.pw dimana bisa mencari video bokep abg, film bokep smu, film bokep abg cantik, film cewe seksi, abg montok, bokep indo, bokep online, bokep smp, video bokep jilbab.
    InstafollowGratis
    Mobile Legends Hack Gratis
    Steam Wallet Gratis
    Clash Of Clans Hack Gratis
    Clash Royale Hack Gratis
    iPhone X Gratis
    JWPLAYERGRATIS
    Download Lagu Gratis

    ReplyDelete