Tuesday, April 15, 2014

Jom kumpul duit raya dengan sertai kami sebagai pengedar

Salam Semua..

Tak lama lagi, kita sekali lagi akan menyambut Hari Raya Aidilfitri. Seperti yang kita sedia maklum, walaupun Aidilfitri memang dinanti-nanti dan diraikan penuh gembira, namun ia bakal menuntut belanja yang lebih berbanding bulan-bulan biasa. Apa tidaknya, baju raya, duit raya, kuih raya, semuanya memerlukan belanja yang besar. Apa kata tahun ni, kita buat persedian lebih awal dengan mencari duit sampingan dengan modal yang cukup rendah. Jadi, tak perlu la sebelum atau selepas raya nanti sibuk korek duit simpanan.

Hari ni, Liza nak membuka peluang kepada anda di luar sana yang berminat atau sedang mencari-cari peluang bisnes untuk menyertai Liza sebagai pengedar Shaklee secara part time ataupun full time. Peluang ini terbuka kepada semua orang yang berumur 18 tahun dan ke atas, tak kiralah anda seorang pelajar, pekerja swasta, kakitangan kerajaan ataupun seorang suri rumah macam Liza. Hehe. Kenapa bisnes Shaklee adalah yang terbaik setakat ini?


Kenapa mesti Shaklee?

  1. Shaklee telah bertahan sejak tahun 1956 lagi, dan bertapak di Malaysia sejak 20 tahun yang lalu.
  2. Produknya adalah terbukti selamat, berkualiti tinggi dan berkesan
  3. Yuran keahlian seumur hidup yang sangat rendah, hanya RM75
  4. Tidak perlu simpan stok. Risiko kerugian hampir tiada.
  5. Segalanya online. Bermula daripada kerja-kerja promosi, pembelian, daftar ahli, atau sesi 'coaching', semuanya secara online/maya. Tidak perlu keluarkan kos dan keluar rumah hadiri kelas-kelas atau seminar-seminar. Hanya dihujung jari.
  6. Kami mempunyai 'Group Exclusive' di Facebook khas buat group kami untuk perkongsian tips, konsultasi, info produk, plan pemasaran dan pelbagai ilmu lain yang telah terbukti berkesan melahirkan usahawan berpendapatan 2-6 angka sebulan.
  7. Anda berpeluang merebut 3C (Cash bonus, Car bonus, Convention/Trip) yang sangat menarik ditawarkan oleh Shaklee.
Dengan kenaikan kos sara hidup sekarang, patutlah kiranya anda memandang peluang ini dengan serius. Suatu kejayaan akan hadir jika kita berani untuk memulakan langkah pertama. Mulakan langkah pertama anda dengan menghubungi Liza segera untuk cerita lebih lanjut ye. 






Pertanyaan atau tempahan:
Email : sakura_biru87@yahoo.com
Call/ SmS/ WhatsApp : 019-364 4787

3 comments:

  1. PEKERJA DARI RUMAH DIPERLUKAN! Sambilan & sepenuh masa. Syarat kelayakan: Tahu menggunakan asas komputer & internet. Peluang menjana pendapatan RM300 atau lebih dalam masa seminggu. Ramai yang sudah berjaya! Sesuai untuk surirumah dan student yang inginkan pendapatan tambahan. Jom sertainya sekarang. Cuma klik pada link ini: https://www.jobdirumah.com/pipahbez

    ReplyDelete
  2. Salam. Ini ada satu website utk sesiapa yg suka jwb soalan2 survey. Bukan survey free je tau.. Tapi kita akan dibayar utk setiap soalan survey yg kita jawab. Alaa bukannya susah pon nak jawab soalan survey ni kan? Lagi banyak survey yg kita jawab, lagi banyak la kita duit yg akan kita dapat. Ada survey yang menawarkan sampai RM7.00. Saya dah cuba, dan dah dapat RM10 dah pun. RM10 je la, sebab saya jarang online. Kalau rajin, mesti lg byk dapat. Daftar free je.. Jom try ke link ini:
    http://my.ipanelonline.com/register?inviter_id=2321921

    ReplyDelete