Sunday, July 7, 2013

Set suplement harga bajet untuk semua

Salam Semua..

InsyaAllah lagi dua hari kita semua sekali lagi akan melangkah ke bulan Ramadhan Al-Mubarak. Bersempena dengan bulan yang mulia ni, Liza nak berkongsi kebaikan dan kepentingan pengambilan suplemen Shaklee ni dengan semua golongan. Tak kira lah yang nak cantik di hari Raya, ibu hamil yang nak kekal bertenaga sepanjang berpuasa, ibu menyusu yang ingin kekalkan pengeluaran susu di bulan puasa, mahupun lain2 golongan lagi. Selepas Liza perkenalkan skin care harga bajet bulan May lepas, sambutan yang Liza terima memang sangat mengujakan. Dari situ la Liza faham yang sebenarnya, ramai yang nak mencuba suplement2 ni, tapi ada yang kurang bajet dan ragu2 dengan keberkesanannya.

Jadi, dengan itu, Liza dengan suka citanye nak menawarkan set basic/set bajet ni untuk semua orang. Kepada sesiapa yang berminat, boleh la contact Liza segera dan nyatakan set bajet yang korang berminat mengikut keperluan dan kemampuan. Antara set suplement yang Liza sediakan:

1- Set kulit cantik dan sihat
2- Set masalah kulit
3- Set ibu hamil
4- Set ibu menyusu
5- Set ibu berpantang
6- Set wanita sengugut/PMS
7- Set kanak2 sihat dan cerdas
8- Set kesuburan wanita/lelaki
9- Set resdung/allergic/athma
10- Set tulang dan sendi (sesuai untuk warga emas)



Produk Shaklee ni dah terkenal dan dipercayai dah kat Malaysia ni, tak yah Liza nak explain lebih2 kan? Sesuai dengan motto Shaklee "Selamat, Berkesan & Semulajadi". Ada juga antara customer Liza yang dah google siap2 pasal Shaklee, lepas tu contact Liza tanya lebih kurang, then terus deal order. Testimonial tentang keberkesanan produk Shaklee ni pun dah banyak orang share kat internet, yang tinggal hanya keyakinan diri sendiri je lagi untuk mencuba ataupun tak.

Jadi, jangan tunggu-tunggu lagi tau, sempena dengan promosi harga bajet ni, ambil lah peluang untuk memberikan kesihatan yang lebih baik kepada diri sendiri mahupun orang2 tersayang.

P/S: Kepada yang inginkan update terkini, tips, perkongsian dan sebagainya mengenai kesihatan dan kecantikkan, di jemput untuk like page FazaShops. Thanks!






Pertanyaan atau tempahan:
Email : sakura_biru87@yahoo.com
Call/ SmS/ WhatsApp : 019-364 4787
Cod (tertakluk pada kawasan)boleh, pos pon boleh  ;)

** Free Postage









** untuk pembelian RM100 dan ke atas

1 comment:

  1. dah try shaklee masa preggy dengan lepas bersalin, memang terbaik!!!...

    ReplyDelete